Koukas rašė:
As tai tik toki pastebejima noreciau issakyt.. na, gal nereikejo jau taip grieztai siais metais su gerimais, masinas kratyt labiau nei kertant kaliningrado siena, raustis po visus daiktus, vos ne po atsarginius apatinius, net mazytes kuprines apziurinet lyg ten galetu but tukstancio litu vertes kontrabandiniai kroviniai ir pan.. Gal butu uzteke ir pernykscio lygio apziuros. Na gal nera taip jau blogai, kad ir kokia viena skardine megstamo alaus ideta i kuprine, gal nebankrutuotu del to tas "tauras". Siaip tai kalbu ne del saves, bet apskritai del pacio apziuros principo. Nes jei kiekvienais metais vis griezciau, nesinoretu, sekanciais metais, kad reiktu stotis prie sienos prazergtom kojom ir pan :) Pasikartosiu, kad man del to nuostoliu nebuvo, as nei nesiausi ten ka gert, nei viduj alkoholio negeriau nei laso, bet, mano matymu, siek tiek buvo perlenkta lazda kalbant apie abipuse pagarba ;) Aciu
Prieš norint pasakyti šį bei tą blogo, reikia iš pradžių pagirti. Iš esmės man šis mjr nebuvo niekuo išskirtinis nuo kitų nei emocijų nei grupių prasme. Jis buvo geras kaip visada. Ir už tą nuolatinį stabilumo "gerai" palaikymą didžiulė pagarba. Kuomet visi verkia kaip krizė negerai, kiti dirba ir jų pastangos būna vainikuotos žmonių pagarba ir padėka, tegul ji bus tik žodinė.
Visgi norėčiau išskirti Litvintroll, kurie po šiokio tokio sąstingio, kurį sukėlė lietus, išblaškė visus miegus ir užkūrė tikrą peklą. Puiku!
Tačiau neigiamų emocijų palikti nepavyko. Perskaičius keletą komentarų, tarp jų ir Kouko, supratau kad tam tikri apmąstymai apėmė ne mane vieną. Pirmas pasitikimas festivalyje - apsaugos darbuotojų krata tikrai sukėlė pelnytą nepasitenkinimą. Iš esmės būdami ne viešosios tvarkos palaikymo pareigūnai kaip tarkim policija, jie tegali remtis žmonių supratingumu ir laisva valia, leisti
knisti savo asmeninius! daiktus ar ne. Žodis knisti buvo pavartotas būtent taip kaip ir buvo. Mano kuprinė su rūbais iškuista, į mašiną lindo rūkydami, pagarbos - 0. Tad iškart krenta ne tik šios firmos (kurios pavadinimo neatsimenu), bet kartu ir viso festivalio reprezantatyvumas. Tad nuoširdus palinkėjimas organizatoriams atkreipti ne tik į šios šventės turinį, bet ir tokias smulkmenas, kurios ne visuomet priklauso nuo pačių organizatorių. Bendradarbiaukite su tais žmonėmis, su tomis kompanijomis kurios supranta šio renginio prasmę, nes tai ne pasienis su Rusija ar Baltarusija čia už kapotų ar durelėse nieks alkoholio neveš.
Sėkmės kaupiant idėjas!