Uzsukau i MJR tinklapi ir buvau, kiek nustebintas rades straipsni apie arch. Alekna. Sako, kad apie anapilin iskeliavusius tik gera reikia mineti, taciau ... Nekarta teko su siuo senoliu bendrauti ir jo keistenybiu prisiklausiau iki valios - na bet mano nuomone - tas vargsas po motorolerio avarijos tikrai is daliu buvo surinktas - skvarbios jo mintys man pasirode tik tuomet, kai paprase stipraus alaus is gretimos parduotuves atnesti ... Beje, butent sis "raganius" tiesiogiai subjaurojo graziaja Kernaves miestelio dali su savo projektu, kuris tu laiku valdininkams laaabai patiko, nes buvo pripaisytas visokiausiu pribombaseliu ir t.t. Matytumet, kaip tuose detaliuose planuose siaures rodykles "raganius" ispaises :) O daba turim trikampeliu architektura ir baisius ale kulturnamius, kurie uzstojo super Kernaves perspektyva - kai dar nebuvo klebonijos kicinio pyragaicio ir t.t. piliakalniu vaizdas atsiverdavo is pacios miestelio prieigos ir atrode pritrenkenciai, bet ... cia irgi reiktu gero eskavatoriaus (ne piliakalniams, zinoma) :)
|