man idėjiškai nepriimtina būt sponsoriaujančių bukagalvių armijoj :) aš ir guglėj turbūt nėkart neesu paspaudęs ant jokios ten "guglė rekomenduoja"- ne iš principo, tiesiog iškau to, ko man reikia ir bendrauju su kuo noriu, o ne ką siūlo- galbūt todėl niekad nesiklausau jokių radijų, išskyrus žinias, kai pajuntu, kad atitrūkstu nuo realybės. Apie sekimą- nežinau, milijardai ar ne, bet nu ten kažkaip labai įdomiai viskas. Nes buvau prisireginęs kažkada, būtent dėl vieno žmogaus, kuris buvo pasiekiamas tik per ten. Profilio nekūriau, susigalvojau tūpą niką ir ten.. lentoj? nu kažkur, kur pačiam prieky gali parašyt, pasiunčiau visus [pyp], uždariau viską taip, kaip įmanoma, nes man tereikėjo tik to chato, kol jo nepakeitė Astra įskiepis, ir ką galvoji? pastoviai šone (ar kažkur) rodydavo veidus, su kuriais aš galbūt norėčiau "draugaut" (blt, skamba kaip "žaist į daktarus" beveik) ir, kas įdomiausia, pastoviai išmesdavo mano realiai pažįstamus žmones, kaip antai klasiokus, kiemo draugus ir panašiai. Kaip ten taip- aš nežinau, duomenis suvedžiau belekokius. Arba afigenas sutapimas arba ten mediumai susėdę HQ :) O ir šiaip prakentėjau porą mėnesių, po ko norėjosi tik mėšlinais batais pritrypt ir išeit nuo tokios "socializacijos", ir pokštelėjau durim. Dar reikėjo pasigooglint, kaip akauntą ištrint..
O namie fb tai routerio šitliste, kad pagundų nekiltų.
Cituoti:
tai kad pūpso kokių 90% interneto vartotojų, o Lietuvoj rašo, kad rekordinis populiarumas...
kad aš dėjęs ant 99,99% interneto vartotojų :) 3 forumai (iš kurių 2- siauros pakraipos) ir emailas. vsio :)