ai išskyriau temą, kad neofftopint :)
apie "prieš bangas"- kokybės atžvilgiu filmas nepriekaištingas. Kad emocionalus- irgi- tačiau man emocijos buvo diametraliai priešingos- jo, ten turėjo virpint širdį visapaaukojanti meilė vardan blabla ir t.t., tačiau mane ėmė tik siutas, kad durna boba pildo psichinio nesveikas seksualines užgaidas- vienas praktiškai skirtas utilizacijai, kaip sakoma, "na čiužom xuju v raj ujexal", kita- šiaip atstumianti su tokiais jausmais- jei čia turėjo būt kažkas didingo, man susiasocijavo su keliom pažįstamom prieglušėm, įsikliopinusiom į bičus, kuriems buvo ant jų nusišvilpt. Nu ir jei ten bažnyčioj jos lūpom tikrai kriuksėjo dievas- tai viva satan geriau :)
Cituoti:
Tau vienareiksmiskai ir asmeniskai (kaip svedas svedui - kontekstas!) rekomenduoju Riget (ir nepamirsk parasyti atsiliepimo). Dar labai atsargi rekomendacija - Zalieji mesininkai (De grøne slagtere).
aha, namų darbai užsirašyti :)
Cituoti:
Nu tai, Andraika, nepatiko, tai nepatiko. Reiskia tu nebuvai target group'sas, kitaip tariant ne tau tokie filmai ir ne tokie filmai tau.
tai būtų įdomu išgirst targetgrūpso nuomonę kokią :)
Cituoti:
Uztai dabar nusikirpes plaukus visiskai priesingai rasineja
aha, aš kažkada keikiau džiazą, o dabar klausau. bet, priešingai nuo tavo bičiulio, neatsižegnojau nuo nei vieno muzikos etapo savo gyvenime- neseniai net Dio pasiklausiau :)
Cituoti:
Taigi taip ziauriai ant klasikos gal ir nereiketu - nesolidu:)
haha, labai visi bijo to žodžio "nesolidu" :) prikolas. O kas yra klasika? Pedofilas Čaplinas? Jo, klasika, bet kodėl? Nebūtinai gi todėl, kad buvo genialus- gal tik aplinkybių dėka- kad buvo vienas ir buvo pirmas? Jei taip- tai kokia ta išliekamoji vertė?..
Cituoti:
Sveikas statistinis danas laiko Triera psichiniu ligoniu. Tai jau tikrai. Klauso i hiperbole panasios muzikos ir daug mieliau ziuri ka kita. Per telika.
apibūdinimas labai tinkantis švedui- o kadangi dažnai matau tiek vienus, tiek kitus, pasieny gyvendamas, galiu pasakyt, kad danai daug labiau atsipūtę negu švedai- švedai klauso tokią paltinienės ir eee... nėr su kuo palygint- nu kaip eurovizijoj jų būna- tokio tipo muziką, o kinuose karaliauja bondai ir kiti kinošlageriai. Apie Trierą mačiau kelias recenzijas, kaip visada švediškai ant tiek tolerantiškas, kad tiesiog be jokių nuomonių..