užknisa labiausiai kai reikia išiminėt pačių moderatorių postus. nežinau, brangieji, gal aš čia kažko nesuprantu, bet... nelabai man patinka gaišti laiką tokiem dalykam.
dezinfekcija iš patriotizmo temos:
djalex
dziedas
Prisijungė: 2005 04 14
Parašytas: Tr. 01 11, 2006 7:37 pm Rašyti temą:
--------------------------------------------------------------------------------
cia va pavarysiu pries ta vieta kur gyvenu. seniau sakydavo, kad kaunas sioks ir anoks, dabar zinokit kaune nera nei treningu, nei skustu, fordu daugiau nei bmw, kalba visi lietuviskai ir gan ivairiai, o muzika tikrai ne ruskoje radio .... kontingentas pasidare toksai del to, kad va ten kur sako andraika jie jau iskeliavo, ba baa pas mus :))
dziedas
Prisijungė: 2005 10 14
Parašytas: Tr. 01 11, 2006 7:59 pm Rašyti temą:
--------------------------------------------------------------------------------
Pamatytum tuos vairuotojus atsipalaidavimo akimirką.. :/ Kalbos, apart rusų, šūdą moka, atsiprašant. Darbinis žargonas. Normalesnėse fūrose- GPS stovi- daug mandrumo irgi nereik sužiūrėt. Esu keletąkart važiavęs pas juos alaus pirkt- čia kada nori ir kur nori- negausi. Tai jų susispietimo vietos- tokiose užrūgusiose aikštelėse, kur šabakštynai aplink. Neturiu supratimo, kokiu principu jie tas vietas renkasi- ir kirmyja jie ten savose sultyse. Eitų, po velnių, miestan pasižmonėt bent.. O čia ieško vienintelės atrakcijos- pakelės mergą nubirbint kokią. ai, nemanau, kad ką naujo čia pasakoju. Man jau nebekeista, kad kai bendrauji su žmogum nepažįstamu- automatiškai paklausia, iš kur esi- kai pasakau, kad iš Lietuvos- vizualiai matosi, kaip žmogum toks lyg ir srovės impulsas perbėga.. Ir iškart viskas ima vykt atsargiau.
dziedas
Prisijungė: 2005 04 14
Parašytas: Tr. 01 11, 2006 10:46 pm Rašyti temą:
o tai vadinasi kazkas savito :)) nejaugi mes turim but tuparikai skundikai vokieciai ir tt, ne be reikalo zalgiri laimejom, nes buvom pikti, isiute, girti, laukiniai :)
dziedas
Prisijungė: 2005 10 14
Parašytas: Tr. 01 11, 2006 11:01 pm Rašyti temą:
Jo, kad savito- tai tikrai. Va tik nesinori sakyt "savo"... Tas pats, beje, galioja ir lenkų furistams.