Dangus Forums

United Tribes of Baltica

* DUK    * Ieškoti  * Registruotis * Prisijungti 

Dabar yra 2019-10-17, 00:30




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  «  1, 2, 3, 4, 5

Koks u?kandis geriausias??
Rie?utai 6%  6%  [ 4 ]
Kepta duona 32%  32%  [ 21 ]
"?ipsai" 9%  9%  [ 6 ]
Rukyta/vytinta ?uvis 12%  12%  [ 8 ]
Kiaul?s ausis su ?irniais 21%  21%  [ 14 ]
Kita 20%  20%  [ 13 ]
Viso balsų : 66
Autorius Pranešimas

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-11, 12:33 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 1038
O taip, nostalgija totali ...


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-11, 15:41 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2182
Kaip įpakavimas atrodo?


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-12, 09:32 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 1166
Miestas: Vilnius
Ritzis rašė:
Kaip įpakavimas atrodo?


Popierinė dėžutė. Yra dviejų rūšių: žalias (TIE) ir geltonas (rūkyto sūrio skonio). Pavadinimas BalSnack. Vakar jau neberadau.
Negi ir vėl deficitas ? :))


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2009-01-25, 19:10 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2837
Miestas: Alytus-Kilkenny
DAroma iš stirnienos nugarinės. Mėsa geriausiai šviežia,nebuvusi užšaldyta.Nugarinę supjaustom gabalais po 25-30cm.Pasiruošiam mišinį prieskoniu: Smulkintas sviezias bazilikas,Raudonelis,Ciobreliai,Krapai,druska,pipi ras juodas,galim idet ir sutrintas kokias 3 kadagio uogas, esme yra zoleles jos suteikia aromata ir druska kuri konservuoja,cesnakas,cukrus(keleta saukstu - mesa buna raudonesne).Viska gerai itrinam i pasiruostus stirnieno gabalus.Sudedam i inda,paslakstom vorcesterio padazho.Ir laikom 3 paras saldytuve.Po 3jų paru atsiranda sulciu,mesa isimarinuoja.Tuomet visus prieskoniusir zoleles nugramdom nuo mesos.Pasiruosiam kitąprieskonių mišinį: Trupiniai (buna pirkti,permalti dziuveseliai),druska,dziovintos zoleles (bazilikas,ciobrelis,raudonelis,mairunas) del astrumo as dedu aitriaja raudonaja paprika,pipiru. Situose trupiniuose iskociojama mesa.Tuomet paruosti gabalai kabinami ant virves,gerai vedinamoje vietoje (as tai darau balkone). Per 3 paras isdziusta(sukieteja,sumazeja). Neperdziovinkite. Prie alelio tai nepakartojamas patiekalas.

Speju, kad stirniena galima pakeisti kitokia mesa, pvz: jautiena.

_________________
VORŲ BROLIAI MCC


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2009-01-26, 16:29 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 1064
man labai gerai visokie džiovinti kalmarai/žuvikės sueina. Stambesnės rūkytos žuvys nelabai patinka, nes sėdi tada riebalinom rankom ir sunku butelį ar bokalą sugraibyt. Na, arba nežinau, kokią žuvį valgyt...

_________________
duzenos.lt - blogas apie tamsius, stiprius ir kreivus dalykus


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema: Re: Zakūskė prie alaus
StandartinėParašytas: 2012-02-03, 10:39 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 14228
Miestas: Vilnius
na štai, išvaiko Pakruojo varnaėdžius. taip ir neteko paragaut iki šiol.

Pakruojo politikai užsimojo su šaknimis išrauti varnų valgymo kultą mieste
http://www.lrytas.lt/-13281059521327593907-.htm

_________________
kad tavy grausmas


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  «  1, 2, 3, 4, 5


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: