Dangus Forums

United Tribes of Baltica

* DUK    * Ieškoti  * Registruotis * Prisijungti 

Dabar yra 2019-10-17, 00:24




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  «  1, 2, 3, 4, 5  »

Koks u?kandis geriausias??
Rie?utai 6%  6%  [ 4 ]
Kepta duona 32%  32%  [ 21 ]
"?ipsai" 9%  9%  [ 6 ]
Rukyta/vytinta ?uvis 12%  12%  [ 8 ]
Kiaul?s ausis su ?irniais 21%  21%  [ 14 ]
Kita 20%  20%  [ 13 ]
Viso balsų : 66
Autorius Pranešimas

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-07-25, 08:57 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2413
a - jo jo... esu mates ir as galingu uzsienieciu veido ishraishku, kaip pasakydavau, kad ausi valgau :)) Tie net nesusigundydavo paragauti :))
Labai idomi uzkanda yra ozku siuris (Lenkijoj kalnieciai ji daro). Bet buna visur pirkti. Parukyti ir tokie labai neblogi - Zacipkomis vadinami. rekomenduoju visiems, kas vaziuos pro Tatrus ar Lenkijos apacia.


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-07-25, 11:41 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2006
Pranešimai: 4341
Miestas: vilnius / inbhir nis
Zwerakas rašė:
rukyti lasiniai isvis gali buti mirtini su alkoholiu.

ka jau kalbeti apie marinuotus grybus prie vodochkos..что русскому хорошо-для немца смерть:)ar kaip ten sakoma

_________________
behold the death of all your beliefs


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-07-25, 18:39 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2006
Pranešimai: 1189
Miestas: Juodkrantė
rūkytas karšis :}

_________________
Gib mir Kraft mein lieben Land...


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-07-25, 22:28 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 5477
Miestas: Varluvos kaimas
karpis uz karsi geriau, ir asaku maziau, ir riebesnis ;)

_________________
as jus labai myliu :)


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-07-26, 12:50 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2006
Pranešimai: 1189
Miestas: Juodkrantė
karšį reikia mokėti valgyti, ir tada ašakų visai net nepastebi. o dėl skonio nesiginčysim ;)
prie mano namų rūkykla, tai mėgaujuos visad šviežiena. +alus žinoma.

_________________
Gib mir Kraft mein lieben Land...


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-11-15, 02:08 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2726
Miestas: Antakalnis
NEMATEKO "astri uzkanda prie alaus" - brangoka, ale visai cool papipirintos kiaules odos parukytos sukistos, jau antra diena dubasinu prie alaus...

_________________
www.beertourism.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 

senbuvis
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-01, 02:30 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2007
Pranešimai: 376
Miestas: miškai
vytintas Kentaurų kumpis iš "Biovelos" stovyklos. Labai skanu, tik kažkotais greit jis susivartoja... o daug neprisipirksi - brangu..

_________________
mažosios dvasios žmogus


Į viršų
 Aprašymas  
 

senbuvis
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-01, 11:05 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2007
Pranešimai: 248
Miestas: Kaunas
Man tai studentiski zirniukai su spirgais prie alaus kazkaip geriausiai limpa. Ai dar va kazkada senais laikais Zemaitijos pienas gamindavo toki suriuka VERPSTE, tai irgi alu gurksnojant puikiai sueidavo. Gaila, kad nebegamina.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-01, 14:57 

Prisijungė: 2008
Pranešimai: 18
Prie alaus man labiausiai tinka alus, riešutai, kepta duona ir dar kokia rūkyta mėsytė ir žinoma alus.


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-01, 15:04 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2726
Miestas: Antakalnis
SVARBIAUSIA tureti daug alaus! o tada jau net ir saldi varske tampa uzkandziu :)

_________________
www.beertourism.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-01, 15:33 

Prisijungė: 2008
Pranešimai: 18
Zwerakas rašė:
SVARBIAUSIA tureti daug alaus! o tada jau net ir saldi varske tampa uzkandziu :)

Tokius užkandžius turbūt neretas netreniruotas skrandis net dukart panaudotų: pašildžius skandyje, nuvėmus ir vėl atrijus.


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-02, 13:10 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 1796
Miestas: Vilnius
karšto rūkymo lašiša, ragauta Švedijoje.
neįprasta - bet LABAI skanu.


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-02, 13:53 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 7236
Miestas: Munka Ljungby
įprasta, bet tikrai skanu :)
atradau kažkokių tai čipsoobraznų lašinių skrebučių- treškinu ir dar net nesuprantu, skanu ar ne :)

_________________
Vorai MC Nomads
avietynas


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-02, 14:18 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 960
Miestas: Sostapilis
Dabar kaip tik šitie mano keptuvėje čiauška, tai pagalvojau/atsiminiau, jog kepti koldūnai prie alaus yra gerai... Aišku, su mėsos įdaru :] Nes jei kalbėt apie koldūnus pvz. su varške, tai apie tai kalbėt nenoriu :]

_________________
Tris su puse minus plius minus okej milijardus muris nurus ektus ikturus altus piktus agus alekurus mirus alciktus mouris centurus mirus miatus.


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-11, 11:30 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 1166
Miestas: Vilnius
Daugelis turbūt menate laikus (20 metų atgal), kai vieninteliai bulvių traškučiai buvo tik bulvės skonio, pakuojami į storo kartono dėžutes ir turėjo neįprastą nūdienai formatą - stačiakampės plokštelės 4x15cm :) ooooo deficitas koks....
Tai va - tas niam niam gėris grįžo. Norfoje galima rasti beveik 1:1 Estijoje keptų čipsų - egzotika absoliuti. Tinka ne tik prie alaus + retro skonis, (ne)formatas ir sotus riebumas.


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-11, 11:33 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 14228
Miestas: Vilnius
ooo! va čia tai naujiena :) reikės skubės norfon... nes tokį čipsų "formatą" paskutinįkart regėjau Kijeve prieš keletą metelių.

_________________
kad tavy grausmas


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  «  1, 2, 3, 4, 5  »


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: