Dangus Forums
http://www.dangus.net/forumas/

Virtuvės stebuklai
http://www.dangus.net/forumas/viewtopic.php?f=23&t=663
Puslapis 513

Autorius:  djalex [ 2006-01-17, 11:20 ]
Pranešimo tema: 

teko viena karta pabuti pienisku desreliu gamybos ceche, nuo to karto nevalgau pienisku desreliu :)

Autorius:  Andraika [ 2006-01-17, 11:23 ]
Pranešimo tema: 

pažįstu dar keletą, pasielgusių taip pat, ir vieną- negeriantį pomidorų sulčių :)

Autorius:  Sauma [ 2006-01-17, 15:44 ]
Pranešimo tema: 

viena moteriškė, dirbusi mėsos kombinate, nuo to laiko nevalgo jokių mėsos gaminių, pagamintų iš maltos ar kapotos mėsos..o kas matė "optima linija" produktų gamybą net į tą pusę nežiūri..

žodžiu, virtuvės "stebuklų" toli ieškoti nereikia:P

Autorius:  ugn [ 2006-01-17, 15:55 ]
Pranešimo tema: 

djalex rašė:
teko viena karta pabuti pienisku desreliu gamybos ceche, nuo to karto nevalgau pienisku desreliu :)

jei matytum kaip gaminami visi kiti maisto produktai, tai nieko iš jų nevalgytum. kai nematai tai ramu - paršeliai tokie rausvučiai besišypsantys (!!!) ant etikečių nupiešti ir ok, kertamos dešrikės net ausys linksi :)

Autorius:  Paulešas [ 2006-01-17, 15:58 ]
Pranešimo tema: 

Akys nemato - pilvas neskauda :)

Bet skaniausiai valgydavosi viskas iš kiaulaitės, kurią tavo akyse kaime nuo pat pradžių iki pabaigos paruošdavo.

Autorius:  Banginis [ 2006-01-17, 22:21 ]
Pranešimo tema: 

Matai, kaip sau darai tai kitas reikalas, o ten visokios Optimos linijos ir kitokios cmo - komercija, tik ir ziuri kaip daugiau parduoti... zodziu popsas - o popsas, kaip zinia yra sudu sudas!!!

Autorius:  Andraika [ 2006-01-25, 00:31 ]
Pranešimo tema: 

Ogi teko pakaštavot jaunų saulėgražų ūglių- ant sumuštinio arba į salotas- labai niam.

Autorius:  Erja [ 2006-02-08, 12:44 ]
Pranešimo tema: 

o va aš pakaštavojau prie vyno 1,5 metus brandinto sūrio "Džiugas". ir ką - sūriux išrodo kaip kokie gintaro ar medaus luisteliai. kietokas tokis. skonis - išmanytojai teigia, kad kaip itališkų sūrių. prie vyno visai neblogai buvo pasilepinti :)
pasirodo, reik nusipirkt sūrio galvą, vyniot folijon ir dėt šaldytuvan "ant brandinimo". ir po 1,5 metų jau galima mandram būti :)

Autorius:  Andraika [ 2006-02-08, 13:05 ]
Pranešimo tema: 

Aha, skanus anas. Turiu 4 metų brandinimo. Tik kad be vyno daugiau nelabai kur panaudosi :/

Autorius:  Andraika [ 2006-02-21, 23:01 ]
Pranešimo tema: 

"Lukšių" keptas varškės sūris. Draugas užvežė. Vajėzau, koks skanus. Rašo, kad pagamintas Šakiuose. Djalex, pažįsti- perduok linkėjimų už skaniausią mano gyvenime valgytą varškės sūrį.

Autorius:  djalex [ 2006-02-22, 00:06 ]
Pranešimo tema: 

Luksiai yra 8 km nuo Sakiu, miestelis paprastas, Meru buvo seniau toksai skulptorius ir dailininkas Cikana, dar jo darbu yra ant Juodkrantes raganu kalno. Esu buves net saldytuvuose, kur luksiu pienine daro surelius tuos po lita :)) turbut jie pradininkai, su aguonom, su sokoladu ir tt, ir kokybe visai kitokia, palyginus su kitais taupiais gamintojais. Veliau perejo ir prie suriu gamybos, bet tai neseniai , nes virs visame Zanavyku kraste, kur geriausia zeme ir produktyviausios karves, cia labai daug suriu gamybos technologiju ir labai daug suriu ir derliu svenciu :) Suriu sventes buna ir Pilviskiuose Vilkaviskio rajone ant rubeziaus su Sakiu rajone, ir Sintautuose, ir Gelgaudiskyje, ir Panoviuose, ir Pruseliuose ir tt, beje, Pruseliu kaime ir Ritiniuose buna labai dideles suriu sventes, ten bobutes susirenka ir dalinas patirtim ir duoda skanaut ;) Kitas reikalas Kriukai, ten buna panemuniais zuvies sventes, labai gera irgi svente ;) kazkaip pas mus Zanavykus visos sventes su pilvu susijusios :)))

Autorius:  Andraika [ 2006-02-23, 22:30 ]
Pranešimo tema: 

Vajej, papasakosiu dyvą- tiksliau- perpasakosiu (paporijo draugas, buvęs slidinėt Suomijos šiaurėj, Laplandijoj)- kaip žinia, elnių ten daug- bandom augina- ir yra kažkoks parazitas- gyvena po elnių skūra tokios kirmėlės- sakė, atrodo kaip dzikai. Nedažnai, bet pasitaiko. Tai va- tie dzikai vietiniams yra baisus delikatesas. Nepaklausiau kažkaip recepto- tai nežinau, ar gyvus valgo ar kitaip pasitaiso. Brrr...

Autorius:  Sauma [ 2006-02-23, 22:34 ]
Pranešimo tema: 

nu žinai, ganytum tu elnius Laplandijoj, tai irgi virta/kepta/džiovinta/troškinta elniena pakyrėtų. o čia vis šioks toks raciono paįvairinimas...
nors tiesa, šiom dienom nebe toks aktualus, nes kiek girdėjau, Norvegijoj tai elnius džipais gano..

Autorius:  Andraika [ 2006-02-23, 22:37 ]
Pranešimo tema: 

nu valgau kiaulieną visą gyvenimą- neįkyri niekaip :] ogi ten jie ir žuvų pasigaut gali.. Oooj, nežinau, nežinau, ar kas priverstų kirminiuką burnon dėtis. besiraitantį tokį.

Autorius:  Sauma [ 2006-02-23, 22:54 ]
Pranešimo tema: 

viskas priklauso nuo to, kiek ilgai prieš tai būtum prabadavęs:)

čia neseniai mačiau rusišką kažkokią peredačią, kur rodo reportažus iš visų pasaulio kampų. tai vaišino tą rusų žurnalistą keptais perujietiškais kirminais: žali tai kirminai kaip kirminai, o kepami leidžia taukus ir išsipučia kaip spurgos:) prisivertė vieną paragaut jis, o po to jau vaikščiojo su bliūdeliu ir kaip riešutus kramsnojo..

Autorius:  Andraika [ 2006-02-23, 22:56 ]
Pranešimo tema: 

esu kažkur skaitęs, kad ir spraginti tarakonai- gardėsis..

Puslapis 513 Visos datos yra UTC + 2 valandos
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/