Cituoti:
negi čia tie patys iš Klaipėdos
Kaune veikė jie.
Cituoti:
nėra jokios informacijos, ar tie įrašai archyviniai, ar įrašyti neseniai. ko gero jau šiais laikais
Teisybė, laikai jau šitie.
Cituoti:
N.Malūnavičiūtė (Neda?)
Neda.
Cituoti:
o viršelio foto padarė... (tas asmeniškai mane iš klumpių išsviedė) afganuose tarnavęs pavyzdnis Lietuvos žvalgas-snaiperis Ernestas Kuckailis! :)
Na, tokiu atveju pasidomėjęs grupės nariais irgi gerokai nustebtumei, nes vyrai šitie buvo vieni pirmųjų, kurie išėjo savanoriais į kariuomenę ir ten padarė karjeras. Tiesa, Andrius Almanis, kiek žinau, pasitraukė į politiką. O misijų Afganistane ir Irake dalyvis ir pirmąjį lietuvišką būrį užsienio misijoms suformavęs, šiuo metu Baltijos Gynybos koledže Tartu dėstantis majoras Valerijus Šerelis - dar ir visai neblogas bardas, atliekantis dainas karine tematika, rekomenduoju paklausyti, jei tik pavyks atrasti. :) Dar ir
poezijos knygą išleidęs, bet skaityti neteko.
Cituoti:
"Iš III į IV"
Jo, šita dainuškė gerai pramuša. :) Dar iš vertų dėmesio paminėčiau "Man negaila", "Alyvos", "Vėjas". Šiaip - visos, kuriose Šerelis reiškiasi. :)
Cituoti:
rimčiau sugroti jie nemokėjo ar nenorėjo
Tiesiog išėjo vyrai gyventi - vienas (minėto remix'o autorius) į Ameriką elektroninės muzikos kurti ir dar kažko ten, o kiti du - į kariuomenę. :) Beje, jie tvirtina, kad tas "elektronščikas" - užmiršau vardą ir nėra kompakto po ranka - buvo vienas pirmųjų Lietuvos gotų. :)
Cituoti:
tačiau pats precedentas yra nuostabus ir sektinas pavyzdys, kuomet pogrindžio senbuviai pasiryžta surinkti senienas ir išleisti tokį best-ofą.
Manau netrukus keletas CD atsiras ir Ragainėje, tad underground kolekcionieriai galės pasidžiaugti atradimais
Kartais jie koncertuoja tai vienoje, tai kitoje Lietuvoje vietoje, nors reklamuotis
nėra labai linkę, bet jeigu pasisektų pataikyti, tai rekomenduoju, smagūs išeina vakarai. CD irgi visai įdomus, bent jau tiems, kas domisi sena lietuviška "pankūcha" ir panašiai. Nors man ir buvo gaila, kad "Delčia" pasirinko pergroti savo dainas akustiškai. Norėtųsi, kad užpjautų gitaros, kad būgnai sutrinksėtų kaip reikiant. Bet ką padarysi. :)