Cituoti:
remiantis paskutinio straipsnio antrašte turėtum į TS partiją jau būti įstojęs, juk ten iš antraštės jie geriukai, fbk poreikius tenkinantys.
Aš su visom partijom noriu draugauti, ne tik su TS :) O jeigu ir ateityje jie taip uoliai dirbs FBK labui, sutvarkys stadioną per šiuos metus, gal net nueisiu per rinkimus prie balsadėžės ir balsą savo atiduosiu.
Cituoti:
O FBK ir buvęs/esamas savininkas Romanovas (šito taip ir nesuprantu pilnai, nes FBK pagal webą vis dar remia gerneralinis rėmėjas Ūkio bankas, o Kaunas.lt išvis nepaminėtas) neturi stadiono Panemunėje? ar jį irgi turi sutvarkyti savivaldybė?
tikrai įdomu, koks likimas to Panemunės stadiono. Ar jis dabar priklauso FBk, ar išnuomuotas, ar paliktas likimo valiai. Prieš kokį penketą metų lyg ir buvo kalbų, kad klubas ten turės stadioną. Bet viskas greitai nutilo. Gal atsirado planai DG rekonstrukcijos imtis.
Cituoti:
man kaip miesto gyventojui atrodo normalu, kad jei yra laikina problema, galima dėl jos pagyventi ir ne taip patogiai, kaip įprasta. ypač kai problemą sprendžia. jei tvarkausi namus, aš suprantu, kad kurį laiką gali tekti nuomuotis kažkur kitur.
jei gyvenčiau kokioje Marijampolėje, gal ir atrodytų normalu. Bet gyvenant Kaune, tai neatrodo normalu, kuomet nėra bent trijų stadionų tinkamų A lygos rungtynėms. O ta pati Marijampolė turi du normalius stadionus. Ir šita problema daugiau savivaldybės, nei klubo ar LFF. Kas ten paskutiniu metu Kauną valdė, lyg Šustauskas, Budnikas, Garbaravičius. Va jie ir kalčiausi :)
Cituoti:
LFF gali leisti žaisti netoli esančiame mieste (pvz Alytuje) vienus metus (vėlgi, ką leidžia LKL ir man rods ta pati A lyga).
LFF ne tik, kad leidžia, bet ir propaguoja namų rungtynes kituose miestuose.
Cituoti:
Gal be reikalo čia diskutuojame ir jis yra patenkintas, kad tvarkomas stadionas, ir nusiteikęs pragyvent šiek tiek sudėtingesnėmis sąlygomis vienus metus, o po to grįžt į patvarkytą stadioną? gal, Toxico, kuri problemas ir dramas ten, kur jos nėra?
Tai klubas aišku patenkintas, kad stadionas bus rekonstruojamas, nors galėjo ir patys tai padaryti su 72mln. , bet Kaunui nereikėjo tokių didelių investicijų. O dabar, kadangi savivaldybė pati imasi darbų, tai jų pareiga ir sugalvoti, kur FBK glausis tuo laikotarpiu.