Ne mokyti noriu, bet užpildyti tavo žinių spragą. Ne įtampos straksėjime esmė. O reikalas čia aukštadažnėse skaitmeninėse šiukšlėse tinkle, elektros! Juokinga atrodė ir man, patikėk, oi, kaip purkštavau, kol pats neišbandžiau. O upsą mesk kuo toliau, garse jam ne vieta. Bendrai, geriau, jei šalia nėra JOKIO impulsinio maitinimo šaltinio. Kodėl dvd groja prasčiau už cd-viena priežasčių, impulsinis maitinimo šaltinis, jis PEILIS garsui!!! O ką kalbėti apie milijonus kompų ir visokio kitokio šlamšto ijungto į tinklą. paskaityk
http://www.salonav.com/Praktika/6.2003/HTM/cifra.htmįvadinę dalį.Nereikia būti jokiu specu, paklaks, kad suprastum esmę. Mat minėtos šiukšlės, kad ir 0,0001 procentas tinklo įtampos lygio, gali neatpažystamai iškraipyti BET KOKIO cd darbą. Net telikas kitaip rodo iš tinklo per filtrą. gali turėti aparatūrą, kad ir už milijoną-ji negros iš šiukšlių pilno tinklo. Beje, ar neatkreipei dėmesio, kad savaitgaliais, vakarop garsas iš to paties cd komplekto, tarsi atgyja? Pasekmė to, kad nėra didžiūjų pramonės triukšmų, skaitmeninių ypač. O ir tauta daugiau prie teliko ar klubuose sėdi,nei prie kompo. Filtras, tai mikroskopinė investicija, o rezultatas... na, pats sunkiai patikėsi, jei teisingai pasigaminsi.Tuolab, kad gaminti beveik nėra ką.Aš net nepagalvojau, kad rimti Muzikos gerbėjai klausantys cd formatą nenaudoja tinklo filtro. Mat pats kažkada buvau priešas to, ko nesupratau... Iš klaidų mokomės!