inside-out rašė:
Aha.. Apsiavęs juodus kerzus ir apsivilkęs mėlynus džinsus ir haki spalvos striukę, iš juodai vilkinčios publikos susilaukiau replikos, kad savo apranga "gadinu bendrą festivalio atmosferą". :)) Va jums ir ne vien gotų festivalis.. Kita vertus.. ar man rūpi, ką jie sako? :))
na zinai Inside-out, maza kas ka gali pasakyti, tai cia jau kaip taisykle bus? Ir nesusireiksmink gal, nes chaki spalvos matyt ten buvo panasiai kaip ir juodos:) Jei man pliaze koks durnius pasakys, kad mano papai per mazi, tai jau reiks kad Palanga - tik silikoniniu papu miestas? Is publikos replika? Kas antras juodai apsirenges taip sake? Gal sukonkretink visgi, kad kazkokia juodai apsirengusi/kazkoks juodai apsirenges pilietis/piliete pasake.....Nes va taip ir buna, durnius koks pasakys ka nors, o va ir prasideda dejones, vaij vaij...visi durni, visi kabinejasi:) Man kasdien darbe sako, kad as ten griaunu struktura is vidaus. Bet drisciau teigti, kad su manimi dirba ne tik idiotai. Yra ir protingu zmoniu (kokie 3:)))) O del rubu seip, tai pvz as kai einu i sventes tai puosiuosi, o man Kunigunda svente. Bet suprantu, kad yra zmoniu, kurie nesipuosia. O yra tokiu, kurie seip durni. Tegul gyvena. Maziau iskelinekime kvailas situacijas, nes kitaip gali atrodyti, kad gero jau nieko nebera. Kas kaip mato...
Puspilne stikline/pustuste stikline.
Ir dar... kad ir kaip butu, ta juoda publika, (kuria cia taip piktinasi, kuria pasiepia ir pan) EINA i koncertus ir renginius. Idomu kiek ateitu i koncertus paprastu tulu pilieciu melynais dzinsais:)... Ir tai as gerbiu. Jie palaiko neformata, net tada, kai tai buna ne visai ju stiliaus... Apie tai matyt negalvojate...Is kitu subkulturu tas palaikymas ne toks zenklus.
As ir vel nesusilaikiau...:(