Dangus Forums

United Tribes of Baltica

* DUK    * Ieškoti  * Registruotis * Prisijungti 

Dabar yra 2021-03-07, 05:07




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 193 pranešimai(ų) ]  «  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  »
Autorius Pranešimas

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-11-07, 13:55 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 1719
Miestas: Aalborg, DK
Bekeliaudami po Kambodza viena vakara praleidom prie lauzo su Phnom-Penh'io studenciokais. Tai pasirodo, musu desreliu analogas Kambodzoj yra ant lauzo keptos gyvates, kalmarai ir kitokios juros baisybes. Skonis? Nu toks...Gyvate tai saldi. Bet kaip jie kemsa tai su ryziais...Paragavau ir tokio tradicinio gerimo, kai ryziai uzpilami vandeniniu ir po valandos gaunasi giros analogas: mazdaug taip
Tiesa sakant, ne apie tai.
Stai vienas biciulis pasakojo, kaip jis vienoje Altajaus uzeigu su vietiniais palydovais uzsisake tradicini patiekala nesuprantamu pavadinimu ir jam atnese, kaip cia tiksliau pasakius...keptus arklio vidurius. Jei kam tai nesuprantama, tai yra ir labai trumpas lietuviskas zodis. Sake, labai blogas jausmas. Isivaizduoju, kai nevalgyt negali, ir valgyt irgi negali :)
Po visos sios istorijos as labai atsargiai ziuriu i klajokliu tautu virtuve. Nes suvartoja jie viska - iki ragu ir nagu.


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-11-16, 00:30 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2837
Miestas: Alytus-Kilkenny
Truputis ''egzotikos''
http://ziza.ru/2007/06/09/kushat_podano_8_foto.html

_________________
VORŲ BROLIAI MCC


Į viršų
 Aprašymas  
 

senbuvis
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-11-16, 00:42 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2007
Pranešimai: 352
Miestas: Vilnius
Banginis rašė:


Hmm, egzotika egzotikai, bet prikišta čia CS2 ar 3 ranka:)


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-11-29, 20:04 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2837
Miestas: Alytus-Kilkenny
Varliaedziai
http://ziza.ru/2007/11/29/dlja_ljubitel ... video.html

_________________
VORŲ BROLIAI MCC


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-11-30, 17:26 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2006
Pranešimai: 4341
Miestas: vilnius / inbhir nis
gruzijoj pirma karta gyvenime teko valgyti kastonus. galima zalius ir kiek pavirtus esti. zali labiau patiko, nes primena lazdynu riesutu skoni, virti kaip kokia tai saldi pupu kose.

_________________
behold the death of all your beliefs


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-11-30, 18:08 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 1719
Miestas: Aalborg, DK
Is atsiminimu serijos. Vienam Kambodzos mieste buvom pasisamde toki tipa su motorbike'u, kuriuo trise sen bei ten ir vazinejom. Sustojom tokioj uzeigelej pietu. Sakom - "na, vyras, kaposi kartu?" O tas raukosi, atseit, adaptuotas maistelis, tokio nevalgau. Tai mes ji uz pakarpos - anuka, broliukas, vezi, kur tikra autentiska kmeru virtuve. Tai tas veikejas mus i turgu nutempe. Tiek jau to, vistiek turguose viskas perkama, gal ir valgoma, pagalvojau. Bet kai i lekste pridejo kazkokiu smailiu kaulu ir neisivaizduojamu organu, tai abejoniu praktiskai neliko - tai geriau nei fidzinai. Vienintelis nepriekaistingas produktas - ryziai, bet tie ir su alum gerklej strigo, nes apie kojas po dulkes trynesi kazkoks lopais isplikes suo. Bet visiskai neitiketina, kad kmerai salimais kuo ramiausiai krimto tuos kaulelius. Galiu daryt prielaida, kad toje salyje valgyt labiau norisi. Nors aisku, vairuotoju virtuve - tai visur stebuklas.


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007-12-24, 19:19 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2837
Miestas: Alytus-Kilkenny
Kaip namie pasigaminti susi
http://ziza.ru/2007/12/24/kak_prigotovi ... tekst.html

_________________
VORŲ BROLIAI MCC


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-13, 19:58 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2837
Miestas: Alytus-Kilkenny
Gal siksnosparniu sriubytes?
http://ziza.ru/2008/02/13/ochen_vkusnyj ... _foto.html

_________________
VORŲ BROLIAI MCC


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-13, 23:49 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2726
Miestas: Antakalnis
cia wechno-golodnym-studentam :))))
http://www.bowling.lt/start.php?kalba=l ... sonkauliai
gera akcija. reiktu isbandyt...

_________________
www.beertourism.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-24, 14:47 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2837
Miestas: Alytus-Kilkenny
Vakar namie pabandziau pasigaminti suri. Ir ka gi? Gavosi. Neblogai. Del skonio iberiau truputelaiti knymu. Is dvieju litru galima pasidaryti nebloga. Galima daryti ir didesni, bet kaip pirmas gerai sueis ir toks.

_________________
VORŲ BROLIAI MCC


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-17, 11:26 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2837
Miestas: Alytus-Kilkenny
Truputukas kitaiskos virtuves:
http://ziza.ru/2008/05/16/poezdka_v_kitajj.html

_________________
VORŲ BROLIAI MCC


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2009-01-09, 21:49 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 2837
Miestas: Alytus-Kilkenny
Iskilo tokis kalusimelis: kaip labai skaniai paruosti upeteki?

_________________
VORŲ BROLIAI MCC


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2009-01-09, 22:16 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2005
Pranešimai: 7236
Miestas: Munka Ljungby
aš tiesiog patroškinčiau folijoj su tradiciniais prieskonėliais plius bulbikės su morkikėm. Geras daiktas skanus pats iš savęs.

_________________
Vorai MC Nomads
avietynas


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2009-01-09, 23:40 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2007
Pranešimai: 506
Miestas: Vilnius
Visa tai, ką Andraika paminėjo užpilk tokiu padažu: pakepini aliejuje smulkiai supjaustytą svogūną, įdedi 2-3 šaukštus miltų, kai miltai paruduoja supili karštame vandenyje ištirpintą sultinio kubelį, supili pakelį grietinėlės, sudedi nuluptą ir smulkiai supjaustytą ir sutrintą citriną (arba pusę) su visom sultim. Skiedi viską karštu virintu vandeniu iki norimo tirštumo. Užvirini. Pili ant folijoj kepto upėtakio. :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2009-01-21, 19:06 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2008
Pranešimai: 79
Banginis rašė:
Iskilo tokis kalusimelis: kaip labai skaniai paruosti upeteki?

Apibarstyt druska ir pipirais. I pilva prikist zoliu (bazilikas, petrazole..), pora grezineliu citrinos, maza gabaliuka sviesto. Suvyniot i folija. 180C orkaitej apie 20 min (vidutiniskam upetakiui).


Į viršų
 Aprašymas  
 

dziedas
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2009-01-24, 13:15 
Vartotojo avataras

Prisijungė: 2006
Pranešimai: 775
Miestas: Klaipėda
cho rašė:
o silkės šaltus barščius kas ragavo?
Be rods žemaitiškas patiekalas...


cibulynė (cebulynė). beje, spėju, kad čia ne šiaurinėj Žemaitijos daly tokius valgei, bo pas mane (Telšiuos, Skuode) barščiai nededami.

_________________
::: http://www.flickr.com/photos/da-sh/


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 193 pranešimai(ų) ]  «  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  »


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron