Cituoti:
arba tiesiog nepapuolei į tikslinę grupę?
Ne, tiesiog hardas perdege nuo perkrovimo, liko tik operatyvine, ar kaip jus ten sakot...
Cituoti:
riget- kokis tai serialas
Jep, miniserialas.
Cituoti:
gaila trafiką užiminėt, jei šūdas
Na, jei pasirodytu taip, tai jau nesuprantu i kokias vietas ziuri ir kuriom vietom ziuri. Tuomet jau niekas nebepades, net ir kventino/tarantino.
Cituoti:
Jau išsiaiškijau, kad buvau prieš mėnesį tame riget
Ka turi minty? Filme ar Rigshospital'y kaip pacientas? Uz II ar kokio ten leidimo rigeta garantiju neduodu - nesu mates. Be to (o gal klystu), su tais rigetais yra tam tikra painiava, lygtai yra kazkokiu fake'u prilipdyta, tai as apie L.v.Triero Rigeta, Trrrierrro...:)
Beje, ten yra toks veikejas, patanatomas Bondo, kuris mokslo tikslais persisodino kepenu vezi (*), kad paaugintu. Sito bendravardis gyvas antrininkas sekmingai darbuojasi patanatomu vienam kaime. Panasumas tiesiog stulbinantis, isorinis ir vidinis.
*Tas kepenu vezys pavadintas hepatosarkoma - nera tokio vezio realybej! Kontekstas - labai svarbu, ar ne tiesa? Kita vertus, ar kam nors juokinga, kaip Helmeris ziuri ziuronais i Svedija, liaupsina svedu industrija ir keikia "satan danskere"? Man tai labai juokinga. O ar kas nors galetu pastebeti, kad Helmeris nemoka daniskai (arba tiksliau, kaip dauguma svedu manosi kalba daniskai, bet is tiesu varo svediskai su danisku akcentu). Not a big deal, bet prideda tam tikro sarmo ir yra raktas i kai kuriuos siuzetus. Cia panasu i Lyncho "Dumbland", kuri taip megstam, nors esu isitikines, kad 50% bajeriu mums neikandami del trukstamo konteksto.
Hm, matyt reiketu pervadint tema i fariziejai - filmu aiskintojai :)