djalex rašė:
na motiejunas nepadare vieno akivaizdaus dalyko, neismete kaip muses is barsciu krapiko, tai jau viena akis badanti klaida. galima laikyti treneri, kuris turi patirti formuojant kokybiskai komandas, jas telkiant i kumsti ir laimint auksciausiame lygyje. krapiko treneriavime nematau rezultato: pergaliu eurolygoje nera, viskas paremta gaujos-bangos instinktu, jis neturi net ivaizdzio gero pries zaidejus, jeigu per tv ziurint varzybas kameroje smesteli toks akibrokstas kaip verkslenantis krapiko balsas pasibaigus minutes pertraukelei, kuri buvo paimta post factum , islemena NU VYRAI NORS DABAR PRASAU PADARYKIT :)
ir tu turbūt gali man tai tikrai nurodyt, kuriose rungtynėse jis taip išlemeno, ane? nors tiesą sakant, netikiu, kad sugebėsi.
kaip ten bebūtų, trenerio aš vertint negaliu, ne mano tai išmanymo ribose. netreniravau nei vienos komandos, esu mėgėjas žaidėjas. tebūnie tu esi teisus ir turbūt turi eilinį kartą pasiūlymų, kas yra laisvas treneris, žinai kiek jis kainuoja, žinai kuris puikiai sutaria su žaidėjais, yra pasiekęs daug daugiau ir puikiai gali atstovauti žalgirio vardą. suprantu, kad kalbėjai apie priešsezonį, tad matyt pasakysi apie tuo metu esančią situaciją ir teisingą trenerį, ane?
nes jei jis padarė, tavo manymu, klaidą, vadinasi puikiai žinai, kaip jis jos galėjo išvengt. padėkočiau už argumentuotą kalbą ir išsamius skaičius. nes tu turbūt ne tik tobulai dirbi, bet ir už žodį tobulai atsakai :]
djalex rašė:
paskutinis sprendimas - brazio priemimas. kodel nebuvo konkurso uzimti pareigoms. kodel nebuvo menkiu menkiausio apsidairymo i darbo rinka ir pasirinkimo profesionalo, o ne buvusio savo kasioro :)
na mano atsakymas būtų toks:
http://www.krepsinis.net/zalgiris-iesko ... 08253.htmlbet manau, jog tai tebuvo dėl akių, jau tada žinojo, kad priims brazį, ane? :]
djalex rašė:
Ir motiejunu dar paskutinis bajeris, kad rezai blogi, bet trenerio nekeisim, nes taip nusprende akcininkai. atsifutbolino.
kur jis taip pasakė? girdėjau apie nepasitenkinimą ir trenerio nekeitimą, bet kur jis atsifutbolino nuo atsakomybės teigdamas, kad taip nusprendė akcininkai?
dar liko keletas neatsakytų klausimų, bet viskas okai, aš pakartosiu ir palauksiu:
- sakai "diskusijose noretusi daugiau kritikos", bet ar tu jas (diskusijas) matai? ar prisijungi, pasiskaitai?
- kurios tavo nuomonė pozicijos administracijoje jis nepakeitė?
- kurios tvarkos tau trūksta? kas konkrečiai blogai yra klube?
(jei čia apie brazį ir tą nepaskelbtą viešą konkursą, tai matau, kad atsakymas neteisingas šiek tiek)