Garsų sintezė prieš cunamį

Šį šeštadienį, sausio 29 dieną, 20 valandą prasidės neeilinis renginys " Muzika Prieš Cunamį" Intro klube, Maironio g. 3, Vilniuje, kurio visos pajamos bus skirtos nukentėjusiems nuo cunamio Azijos rajonams paremti. Projekto organizatoriai yra Vilniaus pelno nesiekiančios organizacijos (VŠ Studentų Meno Centras, Didysis Vilniaus Teatras bei kitos) ir Lietuvos Raudonojo Kryžiaus Draugija. Renginyje pasirodys patys geriausi Lietuvos didžėjai ir savo dalyvavimu parems nuniokotus Azijos rajonus.

Vakarėlyje gros patys geriausi Lietuvos muzikantai ir didžėjai. Renginio metu pasirodys tokie šou verslo ir vakarėlių šulai, kaip Rimas Šapauskas, Boogaloo komanda ir kiti. Viso grojančių didžėjų bus 13, bet neatmetama ir siurprizų lankytojams galimybė: vakarėlyje gali pasirodyti ir daugiau žinomų scenos atstovų. Visi muzikantai pasirodys gera valia ir tai bus jų parama nukentėjusioms Azijos šalims. Atėję į renginį muzikos mėgėjai bus prašomi paaukoti 10 Lt.

"Būtent tokio pobūdžio vakarėliuose galima išgirsti puikių netikėtų sąskambių, nes tam tikri muzikantai niekada nėra groję viename vakarėlyje kartu, o šį kartą galima išgirsti skirtingų muzikinių stilių sintezę vieno renginio metu. Kad ir pavyzdžiui, techno muzikos atstovai - kolektyvas Techstylism ir funk muzikos propaguotojai – Boogaloo, hip-hop grojikas - Mamania ir drum and bass muzikos meistras - Astralas." - apie projekto muzikinį fenomeną kalba organizatoriai.

Dalyvių skaičius tikrai įspūdingas: Benua ir Alien (Happyendless), Rimas Šapauskas (Jung-Vilne), Mamania (G&G, PMP), Astralas (Metro Promo), PB8 (NSG), Groozdas (EZ Sessions), Genys (One Ear Stereo), Pagalvė (Techstylism), Maniax (Scoopoly), Quazar (Fresh Rice Crew), POPX (Žvėriukai) ir Saga.

Lietuvos Raudonojo Kryžiaus Draugija nuo pat pirmųjų nelaimės dienų renka aukas cunamio nuniokotiems rajonams, dabar yra jau surinkta solidi suma, kurios dėka Azijos šalys gaus lietuvaičių paramą. Jei Jūs negalite dalyvauti šį šeštadienį renginyje "Muzika Prieš Cunamį" Intro klube, tada galite paaukoti kitais žemiau paminėtais būdais:

Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugija kreipiasi į visuomenę su prašymu 
padėti nukentėjusiems nuo žemės drebėjimo ir cunamio Azijos šalyse. 
Lėšas galima pervesti į specialias sąskaitas:

LT277044060000908211 AB “Vilniaus bankas”,
LT434010042400576560 AB bankas "NORD/LB Lietuva", 
LT727300010002448010 AB "Hansa Bankas"
su nuoroda “nukentėjusiems Azijos šalyse”.
(Lietuvos RK draugijos įmonės kodas 9067914).

Taip pat 2 Lt. paaukoti galima skambinant 
trumpuoju numeriu 1605 visuose tinkluose.

Intro informacija