SIELA prisimins "Tavęs man reikėjo"

Ilgametė ir bene produktyviausia neformatinės muzikos grupė SIELA netrukus klausytojams pristatys dar vieną ankstesnį savo albumą perleistą CDr formatu. Birželio 17 dieną, 21.00 val. kavinės "Balti Drambliai" kiemelyje Vilniuje prasidės, kaip teigia dainų autorius Aurelijus Sirgedas, "vienintelis ir nepakartojamas SIELA koncertas, pristatantis 1997-aisiais įrašytą ir šiemet perleistą akustinį albumą "Tavęs man reikėjo".

Tuo pačiu reikia prisiminti, jog birželio 17-ąją Aurelijus švęs savo gimtadienį. Jo pasveikinti ir pamatyti prezentacinį koncertą iš Vokietijos atvyks grupės SIELA bičiulis, dainos "Tavęs man reikėjo" žodžių autorius, poetas Vytautas Romeika, kuriam ir buvo dedikuotas 1997-aisiais įrašytas akustinis albumas.

Be A.Sirgedo šįkart scenoje pasirodys dar 4 specialiai šiai progai pakviesti muzikantai - ilgametis SIELA klavišininkas Raimondas Jaroševičius (grojęs trijuose grupės albumuose) gros akordeonu, Kostas Kriaučiūnas (SIELA, PIEVOS) - akustine gitara, Milda (iš grupės ARBATA) - fleita, ir Darius Mekas (ex-ANBO) - mušamaisiais.

Pristatomame perleistame "Tavęs man reikėjo" albume be ankstesnių kūrinių bus ir dvi naujausios titulinio kūrinio versijos. Anksčiau šis albumas (šeštasis grupės istorijoje) buvo išleistas MC formatu leidykloje Dangus, visos šios kasetės kopijos buvo parduotos. Po naujo "Tavęs man reikėjo" įamžinimo SIELA diskografijoje liks tik vienas neperleistas darbas - albumas "Tremtyje".

dangus : info