Organizuojama kelionė į HYPOCRISY ir EXODUS koncertą Rygoje

Lapkričio 26 d. Rygoje įvyks legendinės švedų grupės HYPOCRISY koncertas. Tai jos pasaulinio turo dalis po Europą, ir arčiausiai Lietuvos šią grupę bus galima išvysti būtent Rygoje.

Atsiradusi prieš 15 metų kaip solo projektas, bet iki šiol sėkmingai tebegyvuojanti ir išleidusi virš 10 įvairaus formato diskų, Peterio Tagtgreno kompanija nusipelno vienos iš geriausių koncertinių grupių titulo. Nežinia, kada gali iš tiesų atsitikti tai, ką prieš aštuonerius metus turėjo reikšti albumo "The Final Chapter" pasirodymas, taigi nepraleiskite progos pamatyti HYPOCRISY gyvai.

Koncerte su šiais švedais pasirodys ne bet kas, o dar viena grupė, kurią taip pat drąsiai galime vadinti legenda. Vieni iš thrash metalo pradininkų, garsieji amerikietiškosios San Francisko mokyklos auklėtiniai, savo piktą muziką skleidžiantys daugiau kaip 20 metų – EXODUS! Nesvarbu, kad lemtingi posūkiai kadaise iš šios komandos gretų išviliojo Kirką Hammettą, prieš trejetą metų anapilin pasiuntė Paulą Baloffą, o šiandien iš senosios, kultinės sudėties paliko mažumą. Thrash metal klasika, tokia, kaip "Bonded By Blood", "Fabulous Disaster" ar "Impact Is Imminent" nesensta. O neseniai išleistas dar vienas puikus albumas - "Shovel Headed Kill Machine".

Šias žvaigždes apšildys keletas vietinių grupių, kurios kol kas dar nepaskelbtos (daugiau info netrukus pasirodys koncerto organizatorių tinklapyje: http://www.metalshow.lv)

Portalas Ferrum organizuoja kelionę į šį koncertą autobusu. Išvykimas – lapkričio 26 d. (šeštadienį) 12:00 val. dienos nuo Spaudos rūmų Vilniuje (Laisvės pr. 60). Koncertas prasidės 18:00 val. "Salamandra" klube.

Išvykimas namo – tuoj po koncerto, apie vidurnaktį. Į Vilnių grįžtame lapkričio 27 d. (sekmadienį) apie 5:00 val. Kaina – 150 Lt asmeniui. Į šią kainą įskaičiuota: koncerto bilietas, kelionė autobusu ir sveikatos draudimas. Kuo skubiau rezervuotis vietas patartina ne tik dėl didelio susidomėjimo šiuo koncertu, bet ir dėl lietuviams skirto riboto vietų kiekio. Taip yra dėl to, kad koncertas vyks nedideliame klube, kuriame telpa tik apie 600–700 žmonių.

Kontaktai: mob. +370 656 03061, el paštas: [email protected]

Ferrum informacija