Rudeniniai SAPROPHYTES koncertai

Po ilgų vasaros atostogų grupė SAPROPHYTES vėl grįžta į sceną. Puikiai pasirodę Black Widows organizuotame festivalyje "Helloween 2005", vaikinai žada pamaloninti klausytojus soliniais koncertais. Artimiausias pasirodymas įvyks lapkričio 18 d. užeigoje "Alkanas arklys" Vilniuje. Šis koncertas bus skirtas paminėti prieš metus tragiškai žuvusiems SAPROPHYTES gitaristui Genadijui ir Jonui Savickiams.

Norėdami nustebinti ir pamaloninti savo gerbėjus, grupės muzikantai žada įvairiapusį pasirodymą. Pirmojoje dalyje klausytojai turės progos išgirsti naują SAPROPHYTES programą, o antrojoje bus galima pasimėgauti senomis ir daugeliui gerai žinomomis dainomis. Pertraukoms grupė irgi rengia siurprizą, - koncerto publika pamatys video kadrus iš SAPROPHYTES koncertų bei įrašų sesijų.

Žiemą ir pavasarį SAPROPHYTES ruošiasi surengti keletą koncertų ir kituose Lietuvos miestuose - Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir kitur. Tikslesnė informacija bus skelbiama kituose pranešimuose ir kolektyvo svetainėje www.saprophytes.lt.

DĖMESIO!
Grupės nariai visus gerbėjus ir grupei artimus žmones norėtų pakviesti į Genadijaus ir Jono Savickių atminimui skirtas mišias, lapkričio 5 d. 11.00 val. Pabradės bažnyčioje.

Saprophytes info
dangus : info