LINFENG švęs ketverių metų gimtadienį

Ketveri metai – tai ilgas laiko tarpas ar ne? Jaunai kauniečių grupei LINFENG jis atrodo pakankamai ilgas. Todėl savo ketvirtojo gimtadienio proga šio kolektyvo nariai, padedami festivalio "Antipops" organizatorių rengia nemažą koncertą.

Grupė LINFENG savo veiklą pradėjo 2002-ų metų vasario ketvirtą dieną, kuomet buvę kapelos OVERDRIVE nariai nusprendė pakeisti grupės pavadinimą ir stilių. Nuo to laiko keitėsi keletas narių, tačiau grupės branduolys - gitaristas Giedrius ir būgnininkas Mindaugas, kartu groja jau nuo 1996-metų. Vieni iš nu-metal stiliaus pradininkų Lietuvoje svarbiausiais savo pasiekimais laiko patekimą į muzikinio TV šou "Būk Artistas" pusfinalį, taip pat laimėtą nacionalinę atranką į EEM03 festivalį, vykusį Austrijoje bei Slovėnijoje, kur buvo proga sugroti su tokiais sunkiosios muzikos dievukais kaip EMIL BULLS ir GRAVE. Ne kartą grupei teko groti ir kartu su žymiomis Lietuvos grupėmis bei atlikėjais.

Savo gimimo dieną LINFENG taip pat pasikvietė atšvęsti kitas Kauno grupes, su kuriomis ją sieja draugystė ir bendri koncertai. Pirmoji talkinti sutiko viena seniausių Kaune, neseniai atsikūrusi pankroko grupė PRESERVATIVE FACTORY. Taip pat koncerte patalkinti sutiko ir ilgamečiai grupės draugai ir pagalbininkai, Aukštųjų Šančių kolektyvas MOUNTAINSIDE. Kartu su LINFENG, gitaristu Giedriumi dalinasi ir kitas rajono kolektyvas XESS, kuris taip pat nepasididžiavo sugroti šiame gimtadienyje.

Patys jubiliatai taip pat žada pagroti ne eilinę koncertinę programą. Grupei talkins keli buvę jos nariai - dainuoti žada buvęs vokalistas ir ilgametis grupės lyderis Karolis (jaunimo tarpe geriau žinomas kaip Kafka), scenoje pasirodys ir buvęs bosistas Tomas. LINFENG gros dvigubai ilgiau nei įprastai ir atliks tiek naujus, tiek praeityje žinomus, tačiau pastaruoju metu primirštus savo kūrinius.

Taigi, vasario 11 dieną, klube "Kreizhauzas" Kaune grupė laukia senų ir naujų savo gerbėjų, o taip pat ir kitų, alternatyviai muzikai neabejingų žmonių. Įėjimo kaina – tik 7 litai. Žadama gera atmosfera, kokybiška muzika ir šventinė atmosfera. Įvykio svetainė: www.linfengdienis.visiems.lt

...
Linfeng informacija