ANDAJA papildė sudėtį ir kviečia į koncertą Rygoje!

Pastaruoju metu daug koncertuojanti grupė ANDAJA savo gerbėjams gegužės 12 d. "Ferrum gimtadienyje" pateikė staigmeną – scenoje pasirodė vokalistė Daiva, kuri savu žavingu balsu pritaria pagrindiniam vokalistui Levui. Naująja sudėtimi ANDAJA koncertuos visuose artėjančiuose koncertuose ir tikisi, kad publikai šis pasikeitimas patiks, bei dar labiau sustiprins simpatijas grupei. Vos prieš pusę metų leidykloje Dangus išleidusi savo debiutinį albumą, pripažinta geriausia metal grupe A.LT 2006 apdovanojimuose, ANDAJA nesnaudžia ant laurų ir kviečia visus gerbėjus kartu su pagoniško juodmetalio doze sudrebinti koncertines sales.

Jau šį šeštadienį, gegužės 19 d., ANDAJA Rygoje gros kartu su vienais garsiausių Suomijos folk-metalistų - grupe KORPIKLAANI. Kolektyvas ruošiasi galingam ir įspūdingam pasirodymui, taip pat koncerto metu Latvijos publikai pristatys savo debiutinį albumą "Iš atminties". Koncerte "Salamandra" klube (Salamandra iela 1), taip pat pasirodys latviai SKYFORGER ir OCULARIS INFERENUM. Į šį koncertą rengiama išvyka autobusu iš Vilniaus, - norinčius vykti, kviečiame kreiptis el. paštu: [email protected]

Gegužės 18 d. ANDAJA sudrebins Kernavės žemę, studentiškame festivalyje GADI. Gegužės 24 d. surengs solinį koncertą bare "Bix" su ypatinga video projekcija. Birželio pradžioje grupė sudalyvaus festivalyje "Kilkim žaibu" su gausybe Lietuvos, Latvijos ir užsienio grupių. Beje, galite pasiskaityti naują vokalisto Levo interviu ką tik pasirodžiusiame metalo muzikos fanzine "Forgotten Path".

Nuo šiol naujienas apie grupę ANDAJA galėsite rasti adresu: www.myspace.com/andaja

dangus : info

 

:::