Prisidėkite prie leidyklos Dangaus iniciatyvų -

Skirkite 2% pajamų mokesčio
VŠĮ "Baltijos griaustinis"!

Kreipiamės į visus, kam artimos organizacijos Dangus idėjos ir veikla, - Jūs turite galimybę be jokių papildomų išlaidų paremti kilnias iniciatyvas ir prisidėti prie šiuolaikinės baltų kultūros puoselėjimo, bei nekomercinės muzikos plėtros. Kiekvienas dirbantis Lietuvos pilietis 2009 metais sumokėto pajamų mokesčio dalimi (2 procentais) gali paremti mūsų leidyklą, skirdamas juos viešąjai įstaigai "Baltijos Griaustinis". PADARYKITE TAI - užtruksite tik kelias minutes!

Užpildykite vieną iš pridedamų formų ir iki 2010 gegužės 3 d. pateikite savo miesto Valstybinei mokesčių inspekcijai (asmeniškai arba paštu), arba perduokite tiesiogiai mums. Dar paprasčiau 2% param1 galite skirti deklaruodami internetu: http://deklaravimas.vmi.lt/

Iš 2 nuošimčių mokesčio gaunama parama, kad ir nedidelėmis sumomis gaunama, yra labai svarbi ir reikalinga kultūrinei Dangaus veiklai, ypač šiuo keistu ekonomikos metu. 2010-2011 metais gautos lėšos bus daugiau panaudojamos originalių ir svarbių muzikos albumų leidybai ir jos nuostolių kompensavimui. Esamne įsitikinę, kad geriausi darbai turi būti solidžiai išleidžiami ir išsaugojami deramoje formoje, kad ir koks platus bei masinantis būtų nemokamų download'ų pasaulis... Tuo pačiu, gaudami paramą galėsime klausytojams naujus leidinius pasiūlyti žemesnėmis kainomis!

Pernai 2% būdu sulaukėme didžiausios oper visą laiką 7600 Lt paramos, - kaip ji buvo panaudota galite sužinoti čia - [Paramos 2008 ataskaita]

Plėtodami Dangaus veiklą mes nuolat sutinkame puikių žmonių, kurių pasišventusioms idėjoms ir darbams reikalinga ne vien žodinė parama. Jūsų skiriama nieko nekainuojanti parama tikrai pasitarnautų dar aktyvesnei veiklai ir kokybiškesniems rezultatams! Prisidėkite ne tik parama, bet ir konkrečia veikla, pasiūlymais, idėjomis! Nepamirškite paskatinti 2% pervesti ir savo draugus, giminaičius, kolegas. 2% yra svarbūs ir gali daugiau nei atrodo!!!

Šiemet gautą paramą skirsime:

• nekomercinės muzikos albumų leidybai paremti
• Nepriklausomybės dienos renginiui "Auszra 16"
• premijai "Baltoji Gimtis"
• paskaitų ciklui festivalyje "Mėnuo Juodaragis"
• internetinio puslapio palaikymui, atnaujinimui ir plėtimui
• baltų kultūros propagavimui - nemokamiems atvirukams, kalendoriams ir pan. spausdinti.
• kitoms idėjinėms iniciatyvoms

---------------------------------------------------

Kaip tai padaryti:

Norėdami skirti 2% paramą Dangui (VŠĮ "Baltijos Griaustinis"), užpildykite formą FR0512 (vieną iš žemiau pateikiamų variantų) ir iki 2010 gegužės 03 dienos pateikite ją vienu iš žemiau patiektų būdų. Išsamiau apie šios paramos skyrimą galite sužinoti čia -
http://www.vmi.lt/lt/index.aspx?itemId=10139389

(1) Deklaravimas internetu: http://deklaravimas.vmi.lt/
Labai paprasta instrukcija: http://pagalba.vmi.lt/
(2) Užpildytą spausdintą formą galite perduoti tiesiogiai mums - Vilniuje užeikite į krautuvėlę "Ragainė" (Pilies g.6), ten taip pat galite viską užpildyti vietoje.

(3) Užpildytą formą pristatyti tiesiogiai arba paštu į savo teritorinį VMI skyrių,

Pateiktose formose VŠĮ "Baltijos griaustinis" rekvizitai jau yra įrašyti:
• Paramos Dangui forma Word Document (pildyti kompiuteriu) 48 Kb
• Paramos Dangui forma FFdata (pildyti su Abbyy FormFiller programa) 3 Kb
• Paramos Dangui forma PDF formatu (atsispausdinus pildyti ranka) 212 Kb

Formą pildykite DIDŽIOSIOMIS raidėmis, įrašydami savo vardą, pavardę, asmens kodą, telefoną, el.pašto adresą, užpildymo datą. Nepamirškite pasirašyti. Sąskaitos ir banko rekvizitų nurodyti nereikia.

Duomenys: Viešoji įstaiga "Baltijos Griaustinis"
įmonės kodas - 124631480
adresas - Architektų 9-25, Vilnius;

--------------

Jeigu kiltų neaiškumų, klausimų ar kt. -
teiraukitės <[email protected]>, skambinkite tel. +370 688 19655.

~ AČIŪ! ~